ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1958
Η παράδοση της οικογένειας ξεκινά από τον πατέρα του Μεχμέτ Χασάν, το 1958 σε ηλικία 15 ετών τότε που μαθαίνει την τέχνη του ζαχαροπλάστη-λουκομοποιού.
Σιροπιαστά
Άλφα Ζαχαροπλαστείο
Γλυκά φτιαγμένα με τρυφερά φύλλα κρούστας και άλλοτε με αφράτη ζύμη, δένουν αρμονικά με εκλεκτούς ξηρούς καρπούς. Στο τέλος περιχύνονται με πλούσιο σιρόπι.
Μπακλαβάς
Το γλύκισμα φτιάχνεται με ζύμη φύλλου και περιέχει γέμιση ξηρών καρπών, συνήθως φουντούκι, φυστίκι ή καρύδι, και παίρνει την γλυκιά του γεύση από σιρόπι ζάχαρης ή μελιού.
Κανταΐφι
Φτιάχνεται από μια ειδική, θρυμματισμένη ζύμη (καταΐφι), περιέχει ξηρούς καρπούς (αμύγδαλο, φουντούκι, φιστίκια) και μέλι που του προσδίδουν τραγανή και ιδιαίτερα γλυκιά γεύση.
Σαραγλί
Ονειρικό γλυκό, με τα πάνλεπτα φύλλα του να τρίζουν στο στόμα, αφήνοντας σε κάθε γευστικό κάλυκα μυρωδάτο βούτυρο, καπνιστό καρύδι ή αρωματικό, πράσινο φιστίκι.
Κιουνεφέ κανταΐφι
Φτιάχνεται με τη ζύμη είναι γνωστή ως τελ κανταΐφ και το επιδόρπιο ως κιουνεφέ, εμποτισμένη σε γλυκό σιρόπι ζάχαρης και με στρώσεις τυριού.